International Transport & Logistics                                2004-2024 20årsjubileum

Carlisle, Hershey-Strängnäs                                                                               30sep - 14okt 2024

 

Vill du åka med till riktiga Bildels marknader?

Marknaderna i Carlisle och Hershey har ingen jämförelse i Norden!

Det är ett serverat smörgåsbord av bilrelaterade detaljer och reservdelar. Inget krimskrams och inte en massa T-shirts, det är t.o.m. förbjudet att sälja T-shirts på området

Carlisle som är den mindre av dem har ca 2200 säljare och ett 800-1000 tal bilar till salu, den marknaden är från ons-lör vecka 1 alltså 2 oktober-5 oktober 2024.

Hershey är ungefär dubbelt så stort med över 4400 säljare och ca 1500 bilar som är till salu på salubilsdelen, denna marknad är från tis-fre men vecka 2 alltså 8-11 oktober 2024.

Carlisle tar ca 2 dagar att gå igenom men det kommer nya säljare under ons tors fre så det finns hela tiden nya fynd att göra.

Hershey tar 3-4 dagar att gå igenom och det tillkommer nya bilar till både Carlisle o Hershey under marknadsdagarna.

VILL DU UPPLEVA DETTA?

Vi har 20 års erfarenhet av dessa båda marknader och förutom marknaderna så åker vi till olika utflyktsmål samt shoppar allt o överallt. Vi är lyhörda och försöker i den mån det går att införliva de önskemål som uppkommer men kan naturligtvis inte uppfylla allt.

Bilar skickas som Ro-Ro men vill man kan man boka container till sitt fynd, vi hjälper dig att ta kontakt med seriösa aktörer på marknaden!


OBS. I CONTAINER SOM VI OMBESÖRJER SÅ LASTAS BARA GODS O PAKET OBS. BILAR SKICKAS SEP OCH BEKOSTAS AV ÄGAREN TILL BILEN.

Containrarna skickas till Strängnäs där de sedan töms i början eller mitten på november under en lördag så de flesta kan vara med och slipper ta ledigt.

Låter det intressant? Vill du uppleva en atmosfär som är obeskrivlig? De som rest med oss tidigare säger att det går inte att förmedla känslan och atmosfären utan måste upplevas på plats, vi kan bara hålla med.

 

VAD INGÅR I RESAN?

I resan ingår följande följande:

  1. Resa T o R från Arlanda - New Ark (New Jersey)
  2. Del i 12 sits el 7 sits Hyr Van
  3. Bensin o vägtullar ingår
  4. Del i dubbelrum
  5. Del i Container ca 2 kubikmeter därefter enligt gällande taxa (se under information)
  6. Vägledning av erfarna Marknadsresenärer
  7. En massa upplevelser

 VAD KOSTAR KALASET DÅ?

Resans pris i år är ca 26000:- och betalning går till enligt följande:

10.000 kr betalas vid anmälan så att vi bokar Resa, Bil o Motell.

Själva flygresan är inte avbokningsbar (ca 6700:-) om du skulle ångra dig vid ett senare tillfälle. Resten återbetalas till dig.

Resterande 16.000 kr betalas senast 20240831

När du anmält dig så får du ett mera informativt brev via E-mail med betalnings instruktioner samt mer information om resan, vad du ska tänka på och vad du bör tänka på.

Flygbiljetter bokar vi så det enda du behöver övertyga dig själv om är att du är värd detta och vill åka till USA samt få upplevelser som du minns resten av ditt liv.

 

VARMT VÄLKOMMEN TILL DITT LIVS RESA.

ANMÄLAN: 0736440677